Ingen Lennart Nilsson

Uppdatering på graviditeten kanske? Jag lägger ju upp det allmänna vecka för vecka faktat när jag går in i ny vecka men det är väl inte säkert att det stämmer!

Jag har slutat mått illa till 99% och det känns så skönt! Jag är som en ny människa! Jag tycker det är en fröjd att vakna, gå på jobbet, arbeta, le och skratta! De enda gångerna jag kan få ett litet återfall är om jag åker i något slags fordon och typ håller på med mobilen samtidigt.

Jag äter fortfarande dåligt. Har inte så stor aptit men är väldigt törstig och försöker dricka mycket vatten även fast det är cola som lockar. Idag var jag dock jätteduktig och åt två kokta med bröd och mos på! ( kan det varit för att de var svenska korvar? )

Från att ha kissat jättemycket och ofta till att återgå till normalt urinerande så är jag tillbaka till mycket springande på toa igen. Varför vet jag inte.

Håret har skärpt till sig, thank god! Humöret svänger inte så ofta ( har ioförsig inte haft så mycket sånt heller, men här om dagen så stressade J ur på nån möbel han skulle snickra ihop. Då började jag grina och gick till duschen och satt där som ett annat våldtäksoffer)

Tänderna och tandköttet blöder i sakta mak. ( om jag bara kan komma ihåg att köpa ett frimärke någon gång så jag kan skicka in mitt bevis om fri tandvård! )

Jag är tröttare nu än förut, och sover gärna en liten sväng när jag kommit hem från jobbet för att återfå lite energi.

Känner mig fysiskt svagare, speciellt i benen. Fan jobbigt att gå i trapporna på jobbet med arbetsstövlarna på!

I det stora hela så gillar jag mer att vara gravid efter de 3 första månaderna har gått än innan. Har nog fetat på mig lite också sen förra magbilden, osäker på om det är något alls i kilon eller om det bara är livmodern som buktar. Bildbevis på det ikväll! ( inte på livmodern då, jag är ingen Lennart Nilsson )


Kommentarer
Postat av: Sara den rara

Skönt att höra att du mår bra! Jag upplevde också att de första 16 veckorna var värst... Ser fram emot bildbevis :D

2012-02-15 @ 20:11:46
URL: http://sascha.blogg.se/
Postat av: Sandra Sj

Åh vad roligt och spännande det är att följa!



Nu när jag själv lämnat det här livet och ser framemot ett liv med lugna, stora och duktiga barn så njuter jag till masx av att följa er andra som ska gå igenom den här fantastiska resan!

2012-02-16 @ 09:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0