Alla gravida kan dö.

"Jag orkar inte det här något mer. Det här var ett misstag. Inget för mig, Jag saknar mig gamla kropp, mitt gamla jag. Det jaget som jobbade, socialiserade och planerade nästa resa för de hårt inarbetande pengarna jag tjänat in. Jag är inte gjord för att sitta inne och inte kunna röra mig, för att min kropp ömmar. Min kropp är gjord för hårt arbete, sol, dans och normalt sex som inte ger kramp eller gör ont. Jag hatar alla andra gravida som lääääängtar efter bebis i magen och där allt är facebook-hjärtan och gullgull tjugofyra timmar om dygnet. Dom kan dö. Allihopa. Jag längtar inte. Inte alls. Jo, jag längtar tills den här magen och de här krämporna är borta. Det längtar jag till. Inte efter den som är där inne. Jag känner noll och ingenting för den lilla människan som vägrar vända sig och som ligger och gör illa mig under revebenen och som väcker mig klockan fem om morgonen. Vart är kärleken som borde finnas? Vart är längtan och nyfikenheten och undran om det som jag och min finaste J har skapat? Ingenstans. Det är svaret på den frågan. Jag letar och känner och provar, men inget hittar jag. Ingenstans i min trånga, onda kropp. Det får inte plats. Det är för mycket bebis där inne, för mycket tårar och för lite plats för hjärta"

Kommentarer
Postat av: mami

Mitt hjärta de blir bra när maggen försvinner o ni har vackraste bebis..
Babybabuk...ja de blir de..
humöret svänger när man är gravid, puss love u

2012-06-20 @ 16:35:34
Postat av: Tessan

Lelle- jag tyckte också att graviditeten var rent jävulsk, men kämpade för att hitta något positivt.. Vetskapen att du bakar en människa därinne är Ju tex.ganska cool. Jag hade gått under om jag inte ansträngt mig maximalt för att fokusera på det "positiva" och lurat mig själv.läste att du var lite oroad över kommande förlossning- Jag var för det första extremt rädd för stick i fingret ( vilket jag aldrig gjort ) eftersom jag får epileptiska anfall av att ens läsa om blod- kunde aldrig i mitt liv föreställa mig att jag skulle fixa en förlossning.mitt tips är att faktiskt inte fundera så mycket eller göra en grej av det. Väl på förlossningen kommer du vara så där och då som aldrig någonsin förr.. Det gör (som du säkert hört 1 miljon gånger) svinont- men är det häftigaste jag någonsin varit med om- jag är superavis på alla som har en förlossning att se fram emot! Du kommer bli sjukt imponerad över hur alldeles galant du klarar smärtan.. I efterhand kommer du tycka att både graviditeten och förlossningen var en baggis. Det där med kärleken kommer.. För mig tog det några dygn.. Innan dess var det så chockartat att jag kände precis som du säger- ingenting. Hang in there, det är bara slutspurten kvar!!!

2012-06-20 @ 17:49:02
Postat av: macknow

Amen!! Jag känner så väl igen mig i det du skriver.. Så har jag känt de två senaste graviditeterna. Nu älskar jag dom enormt, men innan var det rena pesten! Jag hatar att vara gravid..uppenbarligen gjorde jag ju om det några gånger så det är definitivt värt det i slutändan :-) sköt om er!

2012-06-20 @ 18:40:55
Postat av: Tinis

Älskade vän! Det kommer att gå bra!
Jag har ju ingen erfarenhet så klart, men jag tycker att du gör det fantastiskt bra och bara om du kunde förstå hur vacker du är min underbara Alice!
Du har en härlig man och jag kan garantera att bara om någon månad så har du en helt fantastisk och fin liten familj!
Orka lite till, kämpa som bara du kan och du kommer må underbart!
Älskar dig min bästa vän!

2012-06-20 @ 18:51:14
Postat av: Linnea

Tessan och Macknow: Från hela mitt hjärta, TACK! Tack för att det finns människor som också tycker att graviditeten är som pesten och tack för att ni uppmuntrar mig till att det blir bättre efteråt och att det är ok att känna att man inte känner något alls för den där inne. Det gör att jag känner mig något lugnare och något mer normal.

Mamma och bästa vännen Tina: Tack för att ni peppar mig att hålla ut lite till. Det är ju slutspurt nu och när det här är över så blir det en annan typ av utmaning som väntar, och det är bara att hoppa på det tåget antar jag. Jag saknar och längtar efter er två och längtar tills ni kommer och hälsar på mig och baby bab. <3

2012-06-20 @ 20:19:25
URL: http://babybabuk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0