Experiment: Ålderdom

Hur man gör sig tredubbelt så gammal som man egentligen är:

1. Besök det lokala postkontoret tillsammans med alla andra hundra-åringar när du ska posta något istället för att utnyttja det något mer moderna alternativen.

2. På väg dit, ta vägen förbi gymnasiet, gärna under lunchtid då du spottar rökande ungdomar och dess nätta kroppar skvallrandes och tittandes utanför. Få gärna en sammandragning precis utanför entrén så du måste luta dig mot en pelare och ta tre djupa.

3. På väg till affärem för inhandlande av äldre personers nödvändigheter såsom mjölk och ägg. Gå med en lätt haltande gång, extremt sakta och med ena handen på magen. Fullfölj detta med att var 20 meter stanna och andas och massera dig själv lätt i ryggslutet.

4. Efter inhandlade av äldre personers nödvändigheter, och efter att ha blivit tillfrågad, inte bara en utan två gånger om du behöver hjälp att packa, packa de få varorna i två påsar istället för en, för att fördela vikt. Gå sedan med ovanstående gångstil mot hemmet. Vid varje övergångsställe, drabbas lätt av panik för att du inte hinner över innangubben blir röd igen. 

5. Lägg till en lite mer vaggande gång när 2-liters mjölken börjar väga som en mindre afrikans elefant, och bli belönad med vänliga med något medömkande blickar innan du åter igen kan lägga dig som ett kryss med magen i vädret i soffan och tycka synd om dig själv. Trots att du har på dig en sommarklänning från årets kollektion OCH har sminkat dig och tvättat håret dagen till ära.

Jo, det viktigaste, icke att förglömma. Bli gravid och spola fram graviditeten till V 34.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0